Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
lost PM text
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


rhaig


Nov 15, 2006, 7:54 AM
Post #1 of 7 (794 views)
Shortcut

Registered: Jan 27, 2006
Posts: 2179

lost PM text
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

in the archive of PM's I've been sent, the text for the one I had kept simply says "privmsgs_text". looks like a variable name that might have been used in the migration. Maybe a $ got left out of some perl code, or a substitution didn't happen that was planned.

in any event, this is low priority for me at lease, though I could see that some might prioritize it differently


sangiro


Nov 15, 2006, 8:52 AM
Post #2 of 7 (791 views)
Shortcut

Registered: Jul 8, 2003
Posts: 304

Re: [rhaig] lost PM text [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Hey - just to confirm, do you see this when you open a PM that you sent before the site migration? I assume the link to the PM works, it's just that you see this instead of the body of the message. Also, is this for all of them or just a specific PM? Smile


rhaig


Nov 15, 2006, 11:35 AM
Post #3 of 7 (785 views)
Shortcut

Registered: Jan 27, 2006
Posts: 2179

Re: [sangiro] lost PM text [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

I'm not a good representative case, because in my case ALL is one. It only appears in the received PM, and it is in place of the body that was expected. yes, in a PM sent pre-migration.


kachoong


Nov 16, 2006, 5:29 AM
Post #4 of 7 (774 views)
Shortcut

Registered: Jan 22, 2004
Posts: 15304

Re: [rhaig] lost PM text [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

This problem is noticeable in MANY pm's pre-migration for me.... I'm talking pages worth.... so it'd be nice if we could get the real text back for these, thanks.


sangiro


Nov 16, 2006, 9:00 AM
Post #5 of 7 (771 views)
Shortcut

Registered: Jul 8, 2003
Posts: 304

Re: [kachoong] lost PM text [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

In reply to:
This problem is noticeable in MANY pm's pre-migration for me.... I'm talking pages worth.... so it'd be nice if we could get the real text back for these, thanks.

Ok - that gives us something to aim at. I'll look into this one.


sangiro


Nov 18, 2006, 6:18 AM
Post #6 of 7 (757 views)
Shortcut

Registered: Jul 8, 2003
Posts: 304

Re: [kachoong] lost PM text [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Ok - we've made a fix here. Can you have a look at his again please and see if it has been resolved?


(This post was edited by sangiro on Nov 18, 2006, 6:19 AM)


kachoong


Nov 18, 2006, 6:26 AM
Post #7 of 7 (752 views)
Shortcut

Registered: Jan 22, 2004
Posts: 15304

Re: [sangiro] lost PM text [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

In reply to:
Ok - we've made a fix here. Can you have a look at his again please and see if it has been resolved?
Well, it seems that most of them are there. I realy only looked at random pages throughout and I only got one message with that text. What still is a problem though is that with all the "Sent" messages before the site change have *my* username in the "To" column for ALL mesaages sent, when it should be whom I sent them to.

Thanks for correcting the bulk of the problem though!Smile


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook