Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Inline markup doesn't work
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


jh_angel


Nov 18, 2006, 7:40 AM
Post #1 of 2 (482 views)
Shortcut

Registered: Oct 11, 2004
Posts: 232

Inline markup doesn't work
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

I've seen several posts that try to use the inline markup (following your instructions) and it doesn't seem to be working properly. i.e. Forums: Climbing Disciplines: Indoor Gyms: New gym in MA. So are pictures forever barred from the forums?

-Josh


sangiro


Nov 20, 2006, 9:23 AM
Post #2 of 2 (465 views)
Shortcut

Registered: Jul 8, 2003
Posts: 304

Re: [jh_angel] Inline markup doesn't work [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Hey Josh,

The Inline markup has been disabled and I removed it from the Markup Help file. It's obviously confusing to still have it there.

In reply to:
So are pictures forever barred from the forums?

Lot's of discussions have been going on about inline images and we've taken note. I willl never say "never" and forever is a very long time, but don't want to set unrealistic expectations either. Give us some time to see if we can find a solution to implement that will enable us to get this back for you guys, but also preserve bandwidth and honor our desired brand position of providing uncluttered content. Smile


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook