Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
New Site Problems
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


bigfatrock


Nov 13, 2006, 7:41 AM
Post #1 of 13 (1499 views)
Shortcut

Registered: Aug 2, 2006
Posts: 1321

New Site Problems
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

I thought I would go ahead and start a thread for this since I am sure plenty of people will find things.

So far the only thing I have noticed is a photo that appears in the wrong location under a route and photos missing that were on the old site (could be that havn't been moved yet for all I know). Under Paradise in the Brazos in the Stockyards area (North Central Texas). There is a photo from a totally unrelated location.


sangiro


Nov 13, 2006, 9:23 AM
Post #2 of 13 (1470 views)
Shortcut

Registered: Jul 8, 2003
Posts: 304

Re: [bigfatrock] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

You're talking about this section:

http://www.rockclimbing.com/...azos/The_Stockyards/

That's a good catch. I'll look into that. Is it just the one image that's out of place?

This one:
http://www.rockclimbing.com/...lian_side_71007.html


bigfatrock


Nov 13, 2006, 9:32 AM
Post #3 of 13 (1461 views)
Shortcut

Registered: Aug 2, 2006
Posts: 1321

Re: [sangiro] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Yup, that's the one. There was a really sweet photo of a girl clipping in with some awesome light that is no longer there and a couple others I sent in. They no longer appear.


core


Nov 13, 2006, 9:32 AM
Post #4 of 13 (1460 views)
Shortcut

Registered: Jul 29, 2003
Posts: 1100

Re: [sangiro] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Photos under profile.
Another users photos (coreydacat) appear under my profile when I click on my profile, then click "view all" photos. Perhaps the search tool is too generic?

core


jcasper


Nov 13, 2006, 10:07 AM
Post #5 of 13 (1449 views)
Shortcut

Registered: May 23, 2005
Posts: 108

Re: [bigfatrock] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Small bug for the TODO file...

The email notification of replies (which I got a couple of before turning the "Send e-email notification on reply" off by default) say hi to the person who responded to your message, not you. :)


rendog


Nov 13, 2006, 11:47 AM
Post #6 of 13 (1421 views)
Shortcut

Registered: Jun 29, 2002
Posts: 2467

Re: [jcasper] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

why is it that when you open up a thread it drops you into some random place in the thread...how about at the top with an option to go to the last post?

and what about putting images into the post? why can't we do that any more even with the HTML code?

the quote usage is kind of a PITA as well...it only says in reply to.... not the person who said it.

getting my pic in profile was a bit of a pain too, but got that figured out

stale would be the word I'd have to use for the site's look in general though. lacks the warmth of the sideways vagina.


rendog


Nov 13, 2006, 11:51 AM
Post #7 of 13 (1416 views)
Shortcut

Registered: Jun 29, 2002
Posts: 2467

Re: [rendog] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

ok so never mind about the going to the random location thingy.... got that one figured out


but it does appear that not only do I not have any friends, but I've never climbed with anyone from this site either


(This post was edited by rendog on Nov 13, 2006, 12:09 PM)


sangiro


Nov 14, 2006, 11:31 PM
Post #8 of 13 (1381 views)
Shortcut

Registered: Jul 8, 2003
Posts: 304

Re: [bigfatrock] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

In reply to:
Yup, that's the one. There was a really sweet photo of a girl clipping in with some awesome light that is no longer there and a couple others I sent in. They no longer appear.

Just wanted to give you a heads-up. We've got a few othes that got mapped incorrectly as well and we're looking at that. I'll let you know when this has been resolved. Smile


ddt


Nov 18, 2006, 11:01 AM
Post #9 of 13 (1342 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [core] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

In reply to:
Photos under profile.
Another users photos (coreydacat) appear under my profile when I click on my profile, then click "view all" photos. Perhaps the search tool is too generic?

core

core, are you still having this issue?


sangiro


Nov 20, 2006, 9:34 AM
Post #10 of 13 (1307 views)
Shortcut

Registered: Jul 8, 2003
Posts: 304

Re: [bigfatrock] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

In reply to:
So far the only thing I have noticed is a photo that appears in the wrong location under a route...

Check this again please. I think we've got that one sorted. Let me know.


core


Nov 21, 2006, 8:17 AM
Post #11 of 13 (1290 views)
Shortcut

Registered: Jul 29, 2003
Posts: 1100

Re: [ddt] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

In reply to:
In reply to:
Photos under profile.
Another users photos (coreydacat) appear under my profile when I click on my profile, then click "view all" photos. Perhaps the search tool is too generic?

core

core, are you still having this issue?

no longer. Thanks.


core


Nov 25, 2006, 8:36 AM
Post #12 of 13 (1268 views)
Shortcut

Registered: Jul 29, 2003
Posts: 1100

Re: [ddt] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

ddt wrote:
In reply to:
Photos under profile.
Another users photos (coreydacat) appear under my profile when I click on my profile, then click "view all" photos. Perhaps the search tool is too generic?

core

core, are you still having this issue?

Sorry, I thought that the issue was fixed, but it's not. When I click "view all" (next to "your recent photos") under my profile, coreydacat's photos are still returned by the search.


Partner ctardi


Nov 25, 2006, 9:15 AM
Post #13 of 13 (1263 views)
Shortcut

Registered: Oct 8, 2004
Posts: 1278

Re: [rendog] New Site Problems [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

rendog wrote:
why is it that when you open up a thread it drops you into some random place in the thread...how about at the top with an option to go to the last post?

and what about putting images into the post? why can't we do that any more even with the HTML code?

the quote usage is kind of a PITA as well...it only says in reply to.... not the person who said it.

getting my pic in profile was a bit of a pain too, but got that figured out

stale would be the word I'd have to use for the site's look in general though. lacks the warmth of the sideways vagina.

Other than the logo, I know (even without searching) that all of the other's have been talked about - and some fixed - in other threads.


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook