Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Forums borked in Opera on Vista
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


AspenGrey


Apr 25, 2007, 10:27 PM
Post #1 of 9 (4115 views)
Shortcut

Registered: Apr 25, 2007
Posts: 9

Forums borked in Opera on Vista
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Problem: Using the Opera 9.2 client under Vista with all the latest updates, the forums do not load and make Opera crash or eat CPU & Ram.

Expected: Shouldn't do that.

Repro: Use Opera 9.10 on Vista to access forums

Workaround: Use a different browser.


Not sure if this is a problem with the site or with the render engine, but it's rather annoying to have to switch browsers just for this site. x.x


sbaclimber


Apr 26, 2007, 5:13 AM
Post #2 of 9 (4107 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3089

Re: [AspenGrey] Forums borked in Opera on Vista [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

You are using Vista.....!?
CrazyPirate

PS, I will install Opera 9.2 on WinXP tomorrow, and see what happens (i.e. I should have an update in about 10 hrs). It sounds like the same CSS problem that was occurring in Opera 9.10.


(This post was edited by sbaclimber on Apr 26, 2007, 5:19 AM)


ddt


Apr 26, 2007, 7:55 AM
Post #3 of 9 (4099 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [sbaclimber] Forums borked in Opera on Vista [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Gabe,

You mentioned before that removing some lines from the CSS file fixes the issue. Let me know what you find in your new setup with Vista and Opera 9.2 ( does the "fix" still work?), and I'll see if I can make that change without breaking other things.

DDT


sbaclimber


Apr 26, 2007, 3:30 PM
Post #4 of 9 (4087 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3089

Re: [ddt] Forums borked in Opera on Vista [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Unfortunately, I do not have access to a machine with OSX or Vista, but I did install Opera 9.2 on WinXPSP2.
Same problem as before, and yes, the "fix" does still remedy the problem. Here it is again:
In reply to:
...if I remove lines 1282-1285 from global_luna.css, everything works beautifully.
Lines 1282-1285:
.clear:right
{
clear: right;
}

Give it a go, what's the worst that could happen....!?Tongue

Edit, just noticed the formatting of global_luna.css has changed a bit. Those lines are now 1281-1283.


(This post was edited by sbaclimber on Apr 26, 2007, 6:32 PM)


sbaclimber


May 7, 2007, 7:13 PM
Post #5 of 9 (4012 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3089

Re: [sbaclimber] Forums borked in Opera on Vista [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

bump....

any luck so far?


(This post was edited by sbaclimber on May 7, 2007, 7:14 PM)


ddt


May 7, 2007, 11:13 PM
Post #6 of 9 (4005 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [sbaclimber] Forums borked in Opera on Vista [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Thanks for the reminder. Still had this on my list but it drifted to the back burner.

I removed those lines from the CSS. To be honest, I am not 100% sure if something actually needed it, and what the effect would be if removing it. So this is a little bit of trial and error. If anyone notices anything else breaking now, please let me know ASAP.

Also, please confirm that this took care of the Opera issue.

Cheers,
DDT


sbaclimber


May 8, 2007, 2:36 PM
Post #7 of 9 (3994 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3089

Re: [ddt] Forums borked in Opera on Vista [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

ddt wrote:
Also, please confirm that this took care of the Opera issue.
On XPSP2, it works beautifully now!
It would probably be best to have AspenGrey and/or qwert test it as well.


jonqdoe


May 9, 2007, 3:50 AM
Post #8 of 9 (3981 views)
Shortcut

Registered: Aug 30, 2005
Posts: 128

Re: [ddt] Forums borked in Opera on Vista [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

It's also working on Vista.

Thanks for fixing it!


sbaclimber


May 9, 2007, 2:09 PM
Post #9 of 9 (3971 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3089

Re: [jonqdoe] Forums borked in Opera on Vista [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

jonqdoe wrote:
It's also working on Vista.

Thanks for fixing it!
Yes, DDT, thank you!
...and jongdoe, thanks for testing on Vista.

Anyone else out there on OS X with Opera?


(This post was edited by sbaclimber on May 9, 2007, 2:10 PM)


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook