Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Connectivity issues?
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


reno


Jan 28, 2008, 10:09 AM
Post #1 of 16 (8481 views)
Shortcut

Registered: Oct 30, 2001
Posts: 18283

Connectivity issues?
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

DDT:

Thread in Campground about a couple users having problems connecting ("Greenbeards" thread.)

See here: http://www.rockclimbing.com/...;;page=unread#unread

Something to talk to the Gossamer folks about, maybe?

If anyone else on the site is having issues getting connected, post here when you can, or send me an e-mail and I'll copy it to here. My e-mail is reno316@hotmail.com. Put something in the subject line about RC.com so it doesn't get blasted by my spam filter.

You can also send smoke signals, send a carrier pigeon, or leave a message in the men's bathroom at the Flying J truck stop in Holbrook, AZ, third stall from the door. And no, I don't have a wide stance.


ddt


Jan 28, 2008, 7:23 PM
Post #2 of 16 (8461 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [reno] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

 
Everything looks normal on the rc.com side.

DDT


jakedatc


Feb 7, 2008, 7:50 PM
Post #3 of 16 (8311 views)
Shortcut

Registered: Mar 12, 2003
Posts: 11054

Re: [ddt] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

 this is what comes up when i load up in Firefox.. i can do PM's, pictures etc but not the forums.




ddt


Feb 7, 2008, 8:32 PM
Post #4 of 16 (8308 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [jakedatc] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

 
Does it happen all the time, or just sometimes? Are you running any client-side scipts (e.g. GreaseMonkey)?

DDT


jakedatc


Feb 7, 2008, 9:21 PM
Post #5 of 16 (8304 views)
Shortcut

Registered: Mar 12, 2003
Posts: 11054

Re: [ddt] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

i've had one of the original JT scripts from the beginning without issues.. i never got the updates since all i needed was the kill filing :)

It had been happening all day today .... except now that i posted about it.. see.. kicking it does help!

I'd say don't worry about it unless other folks have the same issue.. i'll post up if it comes back


Partner happiegrrrl


Feb 8, 2008, 12:29 PM
Post #6 of 16 (8278 views)
Shortcut

Registered: Mar 25, 2004
Posts: 4615

Re: [jakedatc] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Kicking DOES seem to help! I haven't had log in problems once since reporting the log in trouble I had been having in "the clausti incident."


dr_feelgood


Feb 8, 2008, 6:14 PM
Post #7 of 16 (8270 views)
Shortcut

Registered: Apr 6, 2004
Posts: 25818

Re: [happiegrrrl] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Blame the BET. Everyone else does.


jakedatc


Feb 10, 2008, 6:59 AM
Post #8 of 16 (8223 views)
Shortcut

Registered: Mar 12, 2003
Posts: 11054

Re: [dr_feelgood] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

It appears to be related to JT's program.. i turned it off and i haven't had it happen again...


ddt


Feb 10, 2008, 2:36 PM
Post #9 of 16 (8213 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [jakedatc] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

OK, glad to hear.


Partner happiegrrrl


Feb 11, 2008, 7:13 AM
Post #10 of 16 (8176 views)
Shortcut

Registered: Mar 25, 2004
Posts: 4615

Re: [jakedatc] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

jakedatc wrote:
It appears to be related to JT's program.. i turned it off and i haven't had it happen again...

I don't use Jt's program.

But like I said - every time I mention the problem, it stops for a while, so I'll just bump this thread every so often and that ought to take care of it for me.....(joke).


stymingersfink


Feb 12, 2008, 4:46 PM
Post #11 of 16 (8136 views)
Shortcut

Registered: Aug 12, 2003
Posts: 7250

Re: [ddt] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

rc.com is not loading in Mozilla.
yes, i updated jay's kf script last week, but had no troubles for several days of use. Greasemonkey is now off, still no loading.

IE seems to load fine, though overall the site has seemed slower than usual over the past week. Probably the BET thread clogging things up, eh?Wink


Partner happiegrrrl


Feb 12, 2008, 6:42 PM
Post #12 of 16 (8121 views)
Shortcut

Registered: Mar 25, 2004
Posts: 4615

Re: [stymingersfink] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

I use Mozilla...Like I said - No problems since I last kicked. So far, it doesn't seem there is a common denominator in what's going on.

I have noticed that Campground loads significantly slower than any other forum lately, though.


reno


Feb 12, 2008, 6:46 PM
Post #13 of 16 (8119 views)
Shortcut

Registered: Oct 30, 2001
Posts: 18283

Re: [stymingersfink] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

stymingersfink wrote:
rc.com is not loading in Mozilla.

It's loading fine for me on Mozilla Firefox.


stymingersfink


Feb 12, 2008, 6:52 PM
Post #14 of 16 (8116 views)
Shortcut

Registered: Aug 12, 2003
Posts: 7250

Re: [reno] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

perhaps I'll try rebooting the system... I've already killed the program a couple of times, to no avail.

Until then, IE's working ok, if a bit unfamiliar (which isn't a bad thing i guess.)


reno


Feb 13, 2008, 2:15 PM
Post #15 of 16 (8086 views)
Shortcut

Registered: Oct 30, 2001
Posts: 18283

Re: [stymingersfink] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

stymingersfink wrote:
perhaps I'll try rebooting the system... I've already killed the program a couple of times, to no avail.

Until then, IE's working ok, if a bit unfamiliar (which isn't a bad thing i guess.)

Not to insult or anything, but have you done a Spybot/malware check recently? Disk clean up? Defrag?

Another option is to do a system restore. Last resort, back up your files (you do this anyway, right?) and reinstall Windoze.


stymingersfink


Feb 13, 2008, 3:37 PM
Post #16 of 16 (8082 views)
Shortcut

Registered: Aug 12, 2003
Posts: 7250

Re: [reno] Connectivity issues? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

reno wrote:
stymingersfink wrote:
perhaps I'll try rebooting the system... I've already killed the program a couple of times, to no avail.

Until then, IE's working ok, if a bit unfamiliar (which isn't a bad thing i guess.)

Not to insult or anything, but have you done a Spybot/malware check recently? Disk clean up? Defrag?

Another option is to do a system restore. Last resort, back up your files (you do this anyway, right?) and reinstall Windoze.
i rebooted, I've got AVG on the spybot/malware front, I update windows every week (it seems) automatically on it's own scheduled nights...

whatever the culprit was, it seems to have corrected itself. Maybe I'll have to turn the greasemonkey back on and see if the trouble starts back up. ?


and no insult inferred there reno... you know any recent statements on my part were of the same stripe.. right? just jabbing at the inconsistencies within the framework of the site management, as I am wont to do sometimes. nothing personal


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?
$7.65 (10% off)
$11.66 (10% off)
$13.46 (10% off)
$14.36 (10% off)



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook