Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Tag is up but it is not linked to the video....
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


duracellbunny


Jul 29, 2008, 4:16 PM
Post #1 of 3 (1435 views)
Shortcut

Registered: May 22, 2002
Posts: 255

Tag is up but it is not linked to the video....
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Hi all,
I see the tag to my video but when I click on it does not take me to the video, is there away to fix this error???..

Thankssss


sbaclimber


Jul 30, 2008, 5:59 AM
Post #2 of 3 (1407 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3061

Re: [duracellbunny] Tag is up but it is not linked to the video.... [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

...works for me Tongue
http://www.rockclimbing.com/..._years_old__776.html


ddt


Jul 30, 2008, 8:12 AM
Post #3 of 3 (1395 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [duracellbunny] Tag is up but it is not linked to the video.... [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Actually, this is a known issue. Tags appears for content (like articles, videos and photos) that have been submitted even before they are validated by editors. When you click on the tag, you get an error because the article/video/photo is not available for viewing yet.

I have subsequently approved this video so it should be sorted out for you now. Smile

DDT


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook