Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Videos not working for me
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


wasatchinboston


Mar 26, 2008, 4:51 PM
Post #1 of 6 (3172 views)
Shortcut

Registered: Jun 26, 2006
Posts: 14

Videos not working for me
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Hi all. Most of the newest videos that show up on here are not working for me. Of recent memory are Journey Man and the Highway Aid Climbing one. I have tried Firefox and Internet explorer. There is no difference if I am logged in or out. Older videos work fine.
Is anyone else having this same problem?


ddt


Mar 30, 2008, 10:58 PM
Post #2 of 6 (3129 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [wasatchinboston] Videos not working for me [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

 
I just checked them both and they work fine in both IE and FireFox. What happens when you try to view the videos?

DDT


psmarais


Mar 31, 2008, 2:30 AM
Post #3 of 6 (3126 views)
Shortcut

Registered: Jan 31, 2008
Posts: 62

Re: [ddt] Videos not working for me [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Sorry, I should have posted this, I manually converted those videos after the error was reported...


Partner cliffhanger9
Moderator

Aug 5, 2008, 10:08 PM
Post #4 of 6 (2801 views)
Shortcut

Registered: Nov 25, 2002
Posts: 2275

Re: [psmarais] Videos not working for me [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

psmarais wrote:
Sorry, I should have posted this, I manually converted those videos after the error was reported...

Is this still an issue? I am having trouble viewing this one:

http://www.rockclimbing.com/videos/Bouldering/The_Bubbler_V6_779.html

although if I click download it works fine. in quicktime


sbaclimber


Aug 6, 2008, 12:13 AM
Post #5 of 6 (2791 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3080

Re: [cliffhanger9] Videos not working for me [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Works for me in IE7 and FF3.

I have Flash Player V9.0.124.0 installed on both....


Partner cliffhanger9
Moderator

Aug 6, 2008, 7:41 AM
Post #6 of 6 (2784 views)
Shortcut

Registered: Nov 25, 2002
Posts: 2275

Re: [sbaclimber] Videos not working for me [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

aye. now it tis working..

nevermind then.


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook