Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Stupid, but important to me
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


edge


Sep 4, 2008, 6:48 AM
Post #1 of 3 (892 views)
Shortcut

Registered: Apr 14, 2003
Posts: 9107

Stupid, but important to me
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

When I click on "my pictures", then I get a bunch of other peoples photos. Most have the four letters "edge' in them, but are not mine.

Is this an easy fix?


sbaclimber


Sep 4, 2008, 7:09 AM
Post #2 of 3 (888 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3080

Re: [edge] Stupid, but important to me [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Do you mean the "My Photos" link that appears in the 2nd menu bar when you have selected "Photos" in the 1st?
When I click on that link, and manually change my name to yours, I get 4 pages of pics that supposedly you submitted.
E.G.

Edit: just figured it out...Smile
For some reason (different link somewhere, browser setting, etc?), the link you have been using is missing the bit at the end.
E.G.


(This post was edited by sbaclimber on Sep 4, 2008, 7:13 AM)


ddt


Sep 4, 2008, 8:33 AM
Post #3 of 3 (872 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [edge] Stupid, but important to me [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Can you describe which link you're clicking?

This problem occurs when the following is missing from the URL: "LinkOwner-opt=%3D;", which specifies that an exact match must be made with the username.

The "My Photos" link in the secondary nav bar of the photos section works fine for me.

DDT


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?
$107.96 (10% off)



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook