Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Site loading problems of late
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


Partner philbox
Moderator

Sep 25, 2008, 11:20 PM
Post #1 of 7 (2545 views)
Shortcut

Registered: Jun 26, 2002
Posts: 13104

Site loading problems of late
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

The site has had some significant hang problems lately. First up yesterday I experienced quite some difficulty loading pages. The forum thread lists looked weird and when one clicked on a thread in say any of the forums it would take you back to the forum list page. Today I am having trouble trying to post a reply. Might take a couple of goes for the post to stick. Seems like we are back in the olde steam driven valve radio days of yore with rc.knob.


ddt


Sep 26, 2008, 7:28 AM
Post #2 of 7 (2521 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [philbox] Site loading problems of late [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Thanks Phil. There was indeed a problem with the forums yesterday. Should be back to normal now. If you (or anyone else) continue to see strange behavior or slow response, let me know.

DDT


Partner philbox
Moderator

Sep 28, 2008, 5:42 PM
Post #3 of 7 (2379 views)
Shortcut

Registered: Jun 26, 2002
Posts: 13104

Re: [ddt] Site loading problems of late [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Still getting website too busy messages when trying to post a new thread. This happened about 1 minute ago in the campground forum if you are wanting to chase time stamps.


climbs4fun
Moderator

Sep 29, 2008, 11:08 PM
Post #4 of 7 (2312 views)
Shortcut

Registered: Mar 18, 2003
Posts: 9627

Re: [philbox] Site loading problems of late [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

When it hangs for me and gets really slow, I'm noticing that on the bottom of my browser, it's getting hung up with google's ad site. Not sure if that helps or not, but it's always google when it does it for me. I have to hit stop and re-load for it to stop.


Partner philbox
Moderator

Sep 29, 2008, 11:20 PM
Post #5 of 7 (2304 views)
Shortcut

Registered: Jun 26, 2002
Posts: 13104

Re: [climbs4fun] Site loading problems of late [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

I pretty much have all ads blocked but will endeavour to pay a little more attention to those types of issues if the site gets slow again.


climbs4fun
Moderator

Sep 30, 2008, 8:32 AM
Post #6 of 7 (2278 views)
Shortcut

Registered: Mar 18, 2003
Posts: 9627

Re: [philbox] Site loading problems of late [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

philbox wrote:
I pretty much have all ads blocked but will endeavour to pay a little more attention to those types of issues if the site gets slow again.

Ironically enough, while I was trying to post that, it hung up on google.ads.doubleclick. I had to stop and refresh to get it to post. Crazy


ddt


Sep 30, 2008, 9:07 PM
Post #7 of 7 (2235 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [climbs4fun] Site loading problems of late [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

OK, I'll get the tech team to look into this.

DDT


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?
$107.96 (10% off)
$3.56 (10% off)
$13.46 (10% off)
$17.95 (10% off)



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook