Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Bug in the RDB
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


Partner j_ung


Nov 24, 2008, 8:12 AM
Post #1 of 3 (451 views)
Shortcut

Registered: Nov 21, 2003
Posts: 18687

Bug in the RDB
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Looks like the RDB is not letting people enter new routes and such. We're working on it. More news when it becomes avaialable.
J


sbaclimber


Nov 25, 2008, 12:42 AM
Post #2 of 3 (438 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3075

Re: [j_ung] Bug in the RDB [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Jay, I am not sure if you saw my comment in the other thread, but.....stupid question: Did you guys reactivate auto_increment after running the restore?

The error being thrown is a classic definite indication that auto_increment has been turned off on the ID columns!
This must be done to run a restore, but it also needs to be turned back on for things to work after the restore is complete.Wink

If you guys are already onto this, and you are 100% sure that auto_increment is active, then just ignore this post Angelic


(This post was edited by sbaclimber on Nov 25, 2008, 12:45 AM)


Partner j_ung


Nov 25, 2008, 3:28 PM
Post #3 of 3 (426 views)
Shortcut

Registered: Nov 21, 2003
Posts: 18687

Re: [sbaclimber] Bug in the RDB [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

That's exactly what the problem was. Should be fixt now.


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook