Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Graphs in Climbing Log don't show 2011
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


mgoodro


Jan 24, 2011, 7:48 AM
Post #1 of 3 (1178 views)
Shortcut

Registered: Aug 26, 2004
Posts: 119

Graphs in Climbing Log don't show 2011
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Bracing myself for the inevitable precipitous drop going into a new year, I took a look at my paltry climbing log. I noticed that 2011 is missing from the Total Number of Ascents and Hardest Lead graphs.

Looking to see if this was already logged I came across forum posts for the same issue in 2010 and 2009. I didn't see a bug report for 2011, but I apologize if this has already been posted.

Thanks!

edit - looks like the post tag isn't supported so I switched to url tag for refs.


(This post was edited by mgoodro on Jan 24, 2011, 7:51 AM)


ddt


Feb 3, 2011, 7:15 AM
Post #2 of 3 (1123 views)
Shortcut

Registered: May 20, 2005
Posts: 2304

Re: [mgoodro] Graphs in Climbing Log don't show 2011 [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Fixed.


mgoodro


Feb 3, 2011, 7:50 AM
Post #3 of 3 (1118 views)
Shortcut

Registered: Aug 26, 2004
Posts: 119

Re: [ddt] Graphs in Climbing Log don't show 2011 [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Looks great. Thanks!


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook