Forums: Rockclimbing.com: Bugs & Error Reports:
Search by user broken
RSS FeedRSS Feeds for Bugs & Error Reports

Premier Sponsor:

 


iknowfear


May 26, 2014, 4:03 AM
Post #1 of 3 (1167 views)
Shortcut

Registered: Sep 8, 2004
Posts: 640

Search by user broken
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

Hi there,

if i click on a user, then on his / her posts i get an error.
http://www.rockclimbing.com/cgi-bin/forum/gforum.cgi?do=search_results;search_forum=all;search_user_username=tdellaringa;sb=post_time;mh=25

Error: Non-existent table specified

Cheers


Partner Jeff
Owner

May 29, 2014, 10:50 AM
Post #2 of 3 (1073 views)
Shortcut

 
Re: [iknowfear] Search by user broken [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

This should be fixed now--thanks for the heads up on it.

I was going back and forth with our web host last week on this, and they tried a few non-intrusive ways to fix it, but eventually had to completely disable search for a few hours while they rebuilt the search index. While search was disabled, it also meant they had to briefly turn off posting to the forum... I got a few PM's about that this morning.

Everything should be working now, let me know if it's not.


iknowfear


Jun 1, 2014, 1:34 PM
Post #3 of 3 (1046 views)
Shortcut

Registered: Sep 8, 2004
Posts: 640

Re: [Jeff] Search by user broken [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Quote | Reply

seems to be fixed.

thanx!


Forums : Rockclimbing.com : Bugs & Error Reports

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook