Forums: Rockclimbing.com: Suggestions & Feedback:
question mark icons?
RSS FeedRSS Feeds for Suggestions & Feedback

Premier Sponsor:

 


clausti


Mar 1, 2007, 9:50 PM
Post #1 of 5 (655 views)
Shortcut

Registered: Oct 4, 2004
Posts: 5690

question mark icons?
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Can't Post

what the heck are the question mark icons shat all over the page in what was my trip report?

Sitting at the same computer i am always sitting at, and yet not seeing what I think I should see, and that is apostrophes and ellipses.

soo... what gives?


sbaclimber


Mar 2, 2007, 2:35 AM
Post #2 of 5 (648 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3068

Re: [clausti] question mark icons? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Can't Post

Only guessing here, but it probably has to do with a software update of some sort on your machine, rather than any change done to the website.
I noticed it in Firefox at work, and had a look in IE7. Only FF was displaying the question mark icons. Then, I got home and tried it on FF here (same version as at work), and it was displaying the apostrophes just fine...
The only difference I can think of between my machine at work and mine here at home is the Windows upates (though I am a bit skeptical that they would only cause problems for FF). I haven't updated my home machine in a while Angelic

Edit (I am really going out on a limb here, because I don't remember which happened first, but worth mentioning...): I just installed Office 2007 at work a couple of days ago as well, but not at home.


(This post was edited by sbaclimber on Mar 2, 2007, 2:42 AM)


clausti


Mar 2, 2007, 4:23 AM
Post #3 of 5 (637 views)
Shortcut

Registered: Oct 4, 2004
Posts: 5690

Re: [sbaclimber] question mark icons? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Can't Post

your first guess is probably right. I just updated firefox. boooooooo. Unsure


sbaclimber


Mar 7, 2007, 1:40 PM
Post #4 of 5 (609 views)
Shortcut

Registered: Jan 21, 2004
Posts: 3068

Re: [clausti] question mark icons? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Can't Post

DDT, any chance of moving this to the Bugs & Error Reposts forum?
It definitely seems to be directly related to the newest version of Firefox. They seem to have tightened their (X)HTML standards.

All of the pages that are displaying question marks (with or without the black diamond) are missing this META tag:
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
(immediately after the <title> tag)

As soon as I added that to the source code, BAM! looks as good as ever! Cool


(This post was edited by sbaclimber on Mar 7, 2007, 2:52 PM)


sangiro


Mar 20, 2007, 12:39 AM
Post #5 of 5 (578 views)
Shortcut

Registered: Jul 8, 2003
Posts: 304

Re: [sbaclimber] question mark icons? [In reply to]
Report this Post
Average: avg_1 avg_2 avg_3 avg_4 avg_5 (0 ratings)  
Can't Post

Hey,

I've added this tag to the forums. Also replied to your thread in Bugs & Errors.


Forums : Rockclimbing.com : Suggestions & Feedback

 


Search for (options)

Log In:

Username:
Password: Remember me:

Go Register
Go Lost Password?
$32.36 (10% off)
$26.96 (10% off)
$44.96 (10% off)



Follow us on Twiter Become a Fan on Facebook